Paris és a PEP! – Miss Hilton heart Mr. Steiner

Posted by jún 19 2009

Szöveg: Steiner Kristóf

Paris Hilton a kezébe vette a PEP! magazint, sikkantott egy szexit, aztán enyves kis ujjacskáival táskája mélyére süllyesztette, és csak annyit mondott: „Megtartom.” Hello Kitty húsvér változata hazánkban jártakor Pumuklit megszégyenítő technikával vált láthatatlanná a fotósok hada előtt, de mi saját fegyverével tettük ártalmatlanná: megajándékoztuk saját könyvének magyar változatával. Hiszen mi mástól olvadna fel a jégkirálynő, ha nem önnön tükörképétől, amely szemébe mondja: „You’re hot, bitch!”

Paris, nincs is jeti lábad!

Jah, tudom… a könyvemben nagyon sokat emlegetem a hatalmas lábamat. Úgy gondoltam, cuki lenne, ha felhívnám az emberek figyelmét arra, hogy én sem vagyok tökéletes.

De hiszen az vagy! Nagyon szexi ribanc vagy!

Köszi, édes, te is. Bár most van egy kis seb az álamon… biztos olvastad, hogy elestem Prágában, miközben üldöztek a fotósok. Ezért sem engedem meg, hogy lefotózzanak.

Ne már! Hidd el, gyönyörű a sebed! Akkor rólunk sem fog közös kép készülni?

Dehogynem, millió pózt tudok, amivel észrevétlenül eltakarhatom a horzsolást. Ebben mester vagyok.

Ahogy a bujkálásban is! Több száz tévéstáb és fotós keresett egész Budapesten, és én vagyok az egyetlen élő ember, aki találkozik veled. Volt, aki már a létezésedet is kétségbe vonta.

Az első utam egy parókaboltba vezetett, ahol két vendéghajat is vettem. Ha úgy akarom, senki sem ismer fel, még te sem. Olyan is előfordult már, hogy fiúnak öltöztem.

Ezt hogy kell elképzelni? Nem szőrtelenítesz egy hónapig a hatás kedvéjért?

Fúj, hányás! Nem. Ápolt, szexi fiúnak öltözöm, és ezt a parfümöt viselem, ami rajtad is van.

Ez a te parfümöd! Paris Hilton for men… az első széria.

Igen, tudom, imádom. Sokkal jobb, mint a női, szívem szerint kizárólag ezt viselném. Már rég leálltunk a gyártásával, de fogok szólni a srácoknak, hogy csináljanak még egy raklappal kizárólag nekem.

Mi a helyzet Nicole Richie ügyben? Most épp ölitek vagy ölelitek egymást?

Hát, rendben vagyunk… Most jön ki a Simple Life ötödik évada dvd-n, úgyhogy muszáj elviselnünk egymást.

Jah igen, a valóságshowtok. Megint fogsz benne énekelni?

(Paris fejhangon kezdi visítani a fülbemászónak semmiképp sem nevezhető nótát, amely a tévésorozatban vált hírhedté… távolsági buszokon, rendőrőrsön, és egyéb nyilvános helyeken sokkolták vele az egyszerű halandókat. Én természetesen csatlakozom az énekléshez.) „Sanassaaa-sanassaa-sana-san-san-sanassaaa! SANASSAAA!” Jaj, imádom!

Mi meg téged! Főleg a könyved magyarítása után, amit emberfeletti küzdelem árán sikerült piacra dobni nálunk is. Tervezel újabb Örökösnő vallomásait?

Nem, sokkal komolyabb témákat dolgozok majd fel az új könyvemben. A rács mögött töltött idő nagyon megváltoztatott. De semmiképpen sem szeretnénk egy sima kis börtönnaplót kiadni a kezeim közül, szerintem ez már dögunalmas téma, fél Hollywood megjárta a sittet utánam.

És még mivel foglalkozol mostanában a cipő, kutyaruha, táska tervezésen, könyvíráson, parfüm kreáláson, lemez készítésen és turnézgatáson kívül?

Nagyon izgalmas dolog van készülőben! Az MTV-vel közösen indítunk agy showt, amelyben megkeressük az új legjobb barátnőmet. A versenyzőknek részletesen el kell mesélniük, hogy hogyan képzelnek el egy tökéletes csajpartit velem, hova mennénk vásárolgatni, és hova vinnének partizni. A myspace-emen pedig bárki nyomon követheti, hogy is áll a My New BFF – vagyis Paris Hilton’s New Best Friend Forever.

Már nem kell keresned, mert megtaláltad az örök legjobb baridat: mi vagyunk azok. Ahogy látom, eléggé rácuppantál a PEP!-re.

Csodálatos! Abszolút hozza a nemzetközi színvonalat, még azon belül is dobogós. Annyira örülök, hogy így összehozott minket a sors, és annak is, hogy szerepelhetek a magazinban! Majd léci küldjetek egy példányt! AKAROM!